RINDALSPANEL

GEDIGEN KVALITET FOR VEGG OG TAK

 

GEDIGENT INNVENDIG PANEL FOR MODERNE OG KLASSISKE INTERIØRER

 

Rindalspanel lages av 15 mm tykke furubord som er tørket ned til kun 8% fuktighet før bearbeiding. På den måten blir panelet helt stabilt, og irriterende krympesprekker unngås. Panelet ser like fint ut så lenge det står på veggen. Fås i breddene 117 mm og 192 mm, og leveres i fallende lengder (flere lengder i pakken).

På grunn av stabiliteten kan selv det bredeste panelet monteres med skjult innfesting. Panel med bredde over 120 mm skal ellers festes med to spikre eller skruer gjennom den synlige flaten. 

Passer i mange sammenhenger

Rindalspanel har en flat og glatt overflate. Det gjør at panelet passer like godt i klassiske som i moderne interiører. Fargene og overflaten går sammen med både malte flater og betong. Dette gir spennende interiørmuligheter, enten målet er mest mulig panel eller panel på enkelte vegger.

Monteres stående eller liggende

Rindalspanel kan monteres stående eller liggende. Hvert panelbord er endefrest og kan skjøtes fortløpende. Dette er en viktig detalj ved bruk av liggende panel på lange flater, samtidig som det blir mindre avkapp og spill.

Panel i taket

Til de mørkere fargene velges gjerne et hvitmalt skyggepanel i NCS S 0502Y. Til panel i lyse farger, kan veggpanelet gjerne benyttes i taket også. Dette er vist på interiørbildene nedenfor, der Rindalspanel i fargen «Vokset kalkhvit» er benyttet.  

Matchende listverk lagerføres

For virkelig å få ut potensialet i dette flotte panelet, bør listverket være i samme farge. Vi lagerfører glattkant, fotlist/taklist, vinkellist og hulkil i alle de fire panelfargene. Ekstra beis selges i 0,5 liters forpakninger.

Vokset kalkhvit Steingrå Mørk brun Kullsort

 

Tykkelsen på hele 15mm, de fire utfreste sporene og nedtørkingen til lave 9% fuktighet, gjør sammen dette til et enestående kvalitetspanel for stil- og kvalitetsbevisste. 

Ytterligere opplysninger om dimensjoner og NOBB-nr finnes her

  

Handleliste

Tøm